Design af hjemmeside - Professionelt og moderne webdesign | Kontrast CPH
Design af hjemmeside

Få en hjemmeside der fremhæver jer

Gode brugeroplevelser

At have en hjemmeside, er ikke nødvendigvis det samme som at have en god hjemmeside. For at fange og engagere dine kunder, kræver det primært tre ting: et flot handlingsorienteret design, en intuitiv brugeroplevelse, samt fængende indhold. Vi har mange års erfaring med at designe og opbygge hjemmesider, der indtænker brugerens online-adfærd, samtidig med at det visuelle udtryk afspejler kerneværdierne i din virksomhed.

Content is king

En hjemmeside indeholder mange forskellige elementer. Du har sikkert mange ting, som du gerne vil eksponere dine kunder over for. Men for meget information kan i værste fald resulterere i at brugeren bliver overvældet og hurtigt forlader din hjemmeside. I processen med at planlægge din hjemmeside gør vi derfor meget ud af at brainstorme sammen med dig. Ved at sparre med hinanden kan vi uddrage det mest essentielle i forhold til en optimal brugeroplevelse og konvertering af besøgende.

Design der tilpasser sig

Antallet at besøgende fra smartphones og tablets er stærkt stigende, så derfor er det vigtig at have et website der er forberedt på dette. Responsive webdesign tilpasser sig afhængigt af hvilken enhed eller opløsning den vises på, så jeres indhold altid fremstår efter hensigten og fremmer brugeroplevelsen.

Belønningen er stor

Billig markedsføring lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er dette dog ofte tilfældet med mange hjemmesider i dag. For med et gennemtænkt design og en simpel administrationsløsning, er et website en nem vej til markedsføring af dit produkt og virksomhed. Når først din hjemmeside er online, er vedligeholdelsesomkostningerne på et minimum, og afkastsmulighederne store, især sammenlignet med andre markedsføringskanaler.

Cases med webdesign

RentSafe

Verificeringsplatform til lejere & udlejere

Miro Vin

En rigere købsoplevelse af vin & delikatesser

NORD Indret

Boligindretning med nordiske værdier