Design af hjemmeside, logo eller visitkort? Kontakt os i dag.

Unikt og brugervenligt design

Logo sketching

Design med mening

Hvad er godt design? Det kommer naturligvis an på øjnene, der ser. Dog har vi, hos Kontrast CPH, nogle klare ideer om, hvilke elementer, der i sidste ende bidrager til et godt design. Først og fremmest er det vigtigt, at designet matcher de behov, du nu engang måtte have. Og det uanset, om det er design af et logo eller komplet design af en hjemmeside. Ydermere er det væsentligt for os, at designet repræsenterer din virksomhed og ikke mindst afspejler virksomhedens kerneværdier. Disse er de overordnede linjer for et godt design. Dét, som vi også kalder design med mening.

Brugeren i centrum

Når vores designere påbegynder et projekt, er det altid med slutbrugeren i fokus. Disse er jo i sidste ende afgørende for din virksomheds succes. Og netop derfor er de også en vigtig faktor, når vi tænker design. I denne proces spiller brugeradfærden en væsentlig rolle. Ud fra dine oplysninger forsøger vi at analysere os frem til, hvordan designet skal tilpasses målgruppen og de(t) medie(r), de bruger. Resultatet bliver et intuitivt design. Intuitivt på den måde, at det er nemt for brugeren både at overskue, forstå og ikke mindst anvende. Sådan skaber vi gode brugeroplevelser.

Gennemtænkt design er vejen til den gode brugeroplevelse

Flere formål

Design er med i alt, hvad vi laver. Derfor kan du også forvente, at det er et parameter, som vi altid leverer på, uanset hvad formålet med opgaven måtte være. Du vil formentligt oftest støde på vores unikke udtryk på diverse websites, men for os er godt design ikke forbeholdt den digitale verden. Vi hjælper dig altså med at stå ud på flere måder, hvad end det drejer sig om nyt logo, bannere, brochure, skilte, visitkort eller messestande og roll-ups. Du stiller opgaven, vi kommer med løsningen.

Opskriften

Tit, når man har smagt noget virkelig godt, spørger man kokken efter en opskrift. Vores opskrift er faktisk ret nem at gå til. Første ingrediens er overskuelighed. Med det skaber vi et visuelt hierarki, der giver sammenhæng mellem produktets forskellige dele. Dernæst tilføjer vi en række fængende budskaber og elementer, som skal få brugeren til at stoppe op og reflektere. Til sidst tilsættes et lille stænk kontrast til at fremhæve dine væsentlige pointer og unikke kvaliteter. Velbekomme.

Et logo der skiller sig ud

Logoet er en essentiel del af et gennemført brand. Se hvordan, vi kan hjælpe dig med at få et unikt & stilrent logo.

Eksempler på cases

Nord Indret

Boligindretning med nordiske værdier

Miró Vin

En rigere købsoplevelse af vin & delikatesser

Dugfri

Duggede briller hører fortiden til