Kreative workaholics der lever for at skabe.

Kontrast er et digitalt designbureau bestående af et team af engagerede og erfarne designere, udviklere og projektledere. Og så er vi nok også lidt nørdede - på den gode måde.

Kreative workaholics der lever for at skabe

Med jer hele vejen.
& længere endnu.

Med jer hele vejen

Et samarbejde med Kontrast skal gerne være som en rigtig god rejse – fyldt med gode oplevelser, og når det hele er slut, har man lyst til at tage af sted igen. Vi er med hele vejen: fra den spirende idé til det færdige produkt & længere endnu.

Samtalen er fundamental

Samtalen er fundamental.

Hos Kontrast værdsætter vi samtale. Her taler vi ikke til hinanden, men med hinanden. Vi er ærlige, siger hvad der falder os ind, naturligvis altid med respekt for modparten. Dette gælder også i kundesituationer. Vi stiller spørgsmål og udfordrer dig på dine tanker og ideer. Ikke for at provokere, men for at finde ud af, hvad du i virkeligheden har brug for.

Book et møde
Nærvær er alfa-omega

Nærvær er alfa-omega.

At tale uden at få opmærksomhed er som at tale med sig selv: ingen til at lytte eller komme med feedback. Når du taler med os, er vi til stede, og vi sætter os ind i din situation. Ingen kunder er ens, og for at kunne give dig de bedste løsninger, må vi forstå, hvor du kommer fra. I en sådan proces er nærvær alfa-omega.

Kontrast Designbureau - Vi elsker at få besøg

Vi elsker at
få besøg.

Hvad end I vil snakke om et banebrydende projekt som I gerne vil have realiseret, eller bare lige sige hej, er vi altid klar på en snak og en kop kaffe.

Book et møde

Vi samler på glade kunder

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Bliv ringet op til en uforpligtende snak om jeres muligheder ved et eventuelt samarbejde.

    Navn

    Virksomhed

    Telefonnummer