Persondatapolitik

  1. UDBYDER

Udbyder er:
Kontrast
Otto Busss Vej 5, OBV48
DK-2450 København SV
Danmark

T: +45 32 22 66 00

E: hej@www.kontrastcph.dk

W: www.kontrastcph.dk

CVR: DK28679815

 

  1. PERSONOPLYSNINGER

2.1 Beskyttelse af dine personoplysninger har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser.

2.2 Nedenstående retningslinjer beskriver hvilke typer af personoplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler disse data, og hvem du kan kontakte, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til denne Privacy Policy.

2.3 Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personoplysninger om dig. De personoplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn og din e-mailadresse.

2.4 Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi har procedurer for indsamling, opbevaring, sletning, opdatering og videregivelse af personoplysninger for at hindre uautoriseret adgang til dine personoplysninger og for at opfylde gældende lovgivning.

2.5 Dine personoplysninger vil altid blive behandlet i overensstemmelse med god databehandlingsskik og i henhold til gældende lovgivning herom.

 

  1. INDSAMLING

3.1 IP-adresser og browserindstillinger. I forbindelse med hvert besøg på www.kontrastcph.dk registreres din computers anvendte IP-adresse og browserindstillinger. Din IP-adresse er adressen på den computer du anvender til at besøge www.kontrastcph.dk. Browserindstillinger er for eksempel den browser type du anvender, browser sprog, tidszone mv. IP-adressen og browserindstillinger registreres for at sikre, at Kontrast altid kan finde tilbage til den anvendte computer, såfremt der måtte ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget på eller anvendelsen af www.kontrastcph.dk. IP-adressen benyttes desuden til at fastslå din omtrentlige lokalisation (på by-niveau).

3.2 Andre Oplysninger. Kontrast indsamler ikke i øvrigt personhenførbare oplysninger om besøgende på www.kontrastcph.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne.

 

  1. VIDEREGIVELSE

4.1 Videregivelse af oplysninger. Dine stamdata deles ikke med andre personer eller 3. parts.

4.2 Anden videregivelse. Såfremt Kontrast modtager henvendelse fra politi (eller anden lignende offentlig myndighed) eller retsvæsen om udlevering af oplysninger, vil Kontrast foretage udlevering af dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

4.3 Kontrast anvender ikke dine personlige oplysninger til profilering.

 

  1. SLETNING AF OPLYSNINGER

5.1 Du kan til enhver tid slette alle de oplysninger, du selv har indtastet på www.kontrastcph.dk.

5.2 Dine Stamdata, anmeldelser og oplysninger fra andre Sociale Netværk vil automatisk blive slettet senest 5 år efter sletningen af din konto.

 

  1. DATABEHANDLER

6.1 Kontrast anvender en ekstern virksomhed til at foretage den tekniske drift af www.kontrastcph.dk. Denne virksomhed fungerer som databehandler i forhold til de personoplysninger, som Kontrast er dataansvarlig for.

6.2 Databehandling foretages indenfor den Europæiske Union.

6.4 Databehandleren handler alene efter instruks fra Kontrast.

6.5 Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger.

 

  1. COOKIES

7.1 Vi indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med driften af www.kontrastcph.dk. Vi indhenter oplysninger om dig på www.kontrastcph.dk gennem såkaldte ‘cookies’.

7.2 Hvad er en cookie og lignende teknologier? Cookies er små informationsenheder, som www.kontrastcph.dk placerer på din computers harddisk, på din tablet, eller på din smart-telefon. Cookies indeholder informationer, som www.kontrastcph.dk bruger til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din web-browser. Cookien identificerer ikke dig som individuel bruger, men identificerer din computer. Der er to typer af cookies – midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger www.kontrastcph.dk. www.kontrastcph.dk anvender både midlertidige og permanente cookies. Vi benytter lignende teknologier, der lagrer og læser information i browseren eller enheden, og som udnytter lokale enheder og lokal opbevaring, såsom HTML 5 cookies, Flash og andre metoder. Disse teknologier kan fungere på tværs af dine browsere. I visse tilfælde kan brugen af disse teknologier ikke styres af browseren, men kræver specielt værktøj. Vi bruger disse teknologier til at opbevare information, som anvendes til at sikre kvaliteten af anmeldelser og til at opfange uregelmæssigheder i brugen af www.kontrastcph.dk.

7.2.1 Når du besøger www.kontrastcph.dk første gang, modtager du automatisk en cookie. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din web browser, og som registrerer dig som unik bruger. Denne cookie identificerer vores webserver, når du besøger www.kontrastcph.dk, og registrerer anvendelsen heraf.

7.2.2 En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen persondata indeholdt i en cookie. Det er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

7.2.3 Vi anvender cookies for at kunne tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine interesser og ønsker. Vi anvender også cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker, og dermed fastlægge nærmere, hvem der besøger www.kontrastcph.dk. Vi registrerer udelukkende anonyme informationer som IP-numre, antal bytes sendt og modtaget, Internethost, tid, browsertype, -version, og -sprog, osv.

7.3 Hvilke typer af cookies bruger vi og til hvilke formål?

Vi bruger cookies til

  • Statistik, dvs: Måle trafikken på www.kontrastcph.dk, herunder antallet af besøg på www.kontrastcph.dk, hvilke domæner den besøgende kommer fra, hvilke sider de ser på www.kontrastcph.dk, og hvilket overordnet geografisk område brugeren befinder sig i.
  • Forbedre funktionalitet, dvs: Forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af www.kontrastcph.dk.
  • Målrettet markedsføring, dvs.: Vise specifik markedsføring på www.kontrastcph.dk, som vi tror, at du vil finde interessant.

7.4 Tredjeparts-cookies. Vores Hjemmeside anvender cookies fra følgende tredjeparter:
Google Analytics: til statistiske formål.
Facebook: sættes af Facebook.

7.5 Sådan afviser du brugen af cookies

7.5.1 De fleste browsere tillader dig at slette cookies fra din harddisk, blokere for alle cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske valg, du foretager. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre www.kontrastcph.dk.

7.6 Google Analytics

7.6.1 Kontrast bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender www.kontrastcph.dk. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af www.kontrastcph.dk, udarbejde rapporter om aktiviteten på www.kontrastcph.dk og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på www.kontrastcph.dk og brugen af internettet. Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

7.6.2 Google Analytics sætter to typer cookies: (a) En persistent cookie der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt, keywords, etc., samt (b) sessionscookies som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google ligger inde med.

7.7 De fleste browsere tillader dig at slette cookies fra Google Analytics.

7.7.1 Ved at bruge www.kontrastcph.dk giver du samtykke til, at vi benytter cookies som beskrevet. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser.

 

  1. ÆNDRING AF PERSONDATAPOLITIK

8.1 Kontrast kan til enhver tid og uden varsel ændre denne persondatapolitik med virkning for fremtiden. Kontrast’ nye persondatapolitik vil herefter være gældende for din brug af www.kontrastcph.dk.

 

  1. HENVENDELSER

9.1 Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger, berigtigelse eller dit forhold til os i øvrigt, er du velkommen til at rette henvendelse til os på følgende adresse. Kontrast, Otto Busss Vej 5, OBV48, DK-2450 København SV, CVR-nr: DK28679815, e-mail: hej@www.kontrastcph.dk

 

  1. DATATILSYNET

10.1 Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over Kontrast’ indsamling og behandling af dine personoplysninger:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

T: 33 19 32 00
M: dt@datatilsynet.dk
W: www.datatilsynet.dk