Brand design & strategi

Få et brand der skaber indtryk

Brand design & strategi

Et stærkt brand fremhæver jer.

Som virksomhed bliver man i dag presset på flere fronter. Konkurrence fra de store drenge i klassen. Konkurrence fra udlandet. Konkurrence fra butikken på den anden side af gaden. Men det stopper ikke dér. Også forbrugerne er blevet mere kræsne, og mere oplyste. Du bliver målt og vejet på alle punkter. Og det er hér, at branding kommer ind i billedet. De vigtige og særlige tiltag der gør, at din virksomhed og dens produkter eller services bliver valgt til og ikke fra i beslutningsøjeblikket. Vi hjælper dig med at blive valgt til.

Bliv valgt til
Et stærkt brand fremhæver jer

Branding services.

Logo design

Logo design

Visuel identitet

Visuel identitet

Brand book

Brand book

Farvepalette

Farvepalette

Typografi

Typografi

Brand strategi

Brand strategi

Et brand der er til at føle på.

Branding er ikke noget nyt og fancy, som reklamebureauer har fundet på for at tjene penge. Faktisk daterer det sig helt tilbage til kvægfarmere, som brændemærkede deres kvæg for at skille dem ud fra flokken. Begrebet har dog sidenhen udviklet sig i en mere kommerciel retning, som en strategi for virksomheder til at adskille sig fra sine konkurrenter. Men ideen er grundlæggende den samme: at kunne identificere sin virksomhed i form af et særligt symbol, unik kvalitet, påfaldende værdisæt eller bemærkelsesværdigt slogan. Elementer som vi har særligt øje for hos Kontrast.

Efterlad et indtryk
Branding Antons Multiservice

Hvad er et stærkt brand?

Et stærkt brand er et brand, som sidder fast hukommelsen, men også et brand, som skaber troværdighed, og som folk kan relatere til. Man behøver ikke at være stor for at være stærk. Hvis du formår at få fremhævet og formidlet de kvaliteter, som er unikke for netop dit brand, ja så er du nået et stort skridt på vejen.

Få et stærkt brand
Branding Caviar & Co

Et stærkt brand er uvurderligt.

Et stærkt brand er yderst værdifuldt. Det skaber loyalitet fra eksisterende kunder og gør dem til ambassadører, men det har også den vigtige evne til at tiltrække nye. Og dét skaber værdi for din virksomhed. Ved at opbygge, forstærke eller forny dit brand, hjælper vi dig i gang med denne værdiskabelse. Vi hjælper dig for eksempel med at udvikle din virksomheds identitet i form af et unikt logodesign, relevante budskaber eller et brugervenligt og troværdigt website. Elementer, som hver især og i kombination med hinanden er alfa-omega for dit brands fremtidige succes.

Få et værdifuldt brand
Branding Dugfri

Klar til at skille jer ud som brand?

Bliv ringet op til en uforpligtende snak om jeres muligheder ved et eventuelt samarbejde.

    Navn

    Virksomhed

    Telefonnummer