Kontrast - Digitalt designbureau i hjertet af København

Kreative workaholics der lever for at skabe

scroll

Samtalen er essentiel

Hos Kontrast værdsætter vi samtale. Her taler vi ikke til hinanden, men med hinanden. Vi er ærlige, siger hvad der falder os ind, naturligvis altid med respekt for modparten. Dette gælder også i kundesituationer. Vi stiller spørgsmål og udfordrer dig på dine tanker og ideer. Ikke for at provokere, men for at finde ud af, hvad du i virkeligheden har brug for. Ganske enkelt.

Kontrast CPH Samtalen er essentiel

Vi hører ikke - vi lytter faktisk

Hos Kontrast nøjes vi ikke med at høre, hvad du siger. Vi lytter. Lytter til dine ønsker. Det vil sige, at vi har vores opmærksomhed rettet mod dine behov, hvorudfra vi gør os en masse tanker om, hvad der vil være det bedste for dig. En sådan tilgang udmunder sig i de mest tilfredsstillende løsninger, både for vores kunder og for os.

Kontrast CPH Nærvær er alfa-omega

Nærvær er alfa-omega

At tale uden at få opmærksomhed er som at tale med sig selv: ingen til at lytte eller komme med feedback. Når du taler med os, er vi til stede, og vi sætter os ind i din situation. Ingen kunder er ens, og for at kunne give dig de bedste løsninger, må vi forstå, hvor du kommer fra. I en sådan proces er nærvær alfa-omega.

Med dig hele vejen

Et samarbejde med Kontrast skal gerne være som en rigtig god rejse – fyldt med gode oplevelser, og når det hele er slut, har man lyst til at tage af sted igen. Vi er med hele vejen: fra den spirende ide til det færdige produkt.

Vi har hjulpet

Bag Kontrast gemmer der sig et nyt, men kompetent team af professionelle. Gennem tiden har vi haft fornøjelsen af arbejde med en række partnere på forskellige spændende projekter, heriblandt lufthavne, flyselskaber, restauranter, optikere, grossister, kreditvirksomheder m.fl. Vores erfaringer spænder derfor vidt, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med at realisere dit projekt. Og det uanset hvor tekniske, kreative, komplekse eller finurlige tankerne bag det måtte være.

Kontrast CPH RentSafe logo
Kontrast CPH Aarhus Lufthavn logo
Kontrast CPH Odder Fitness Center logo
Kontrast CPH Caviar & Co logo
Kontrast CPH FCM Midtjylland logo
Kontrast CPH Miró Vin logo
Kontrast CPH house doctor logo
Kontrast CPH Arkitektfirma Frost Larsen logo
Kontrast CPH NORD Indret logo